Amerikanske myndigheter påstår kvinne betalt bitcoin for eksmannens drap via mørkt nett

Påtalemyndighetene hevder at en kvinne i Nevada betalte $ 5000 i Bitcoin for å få en hitman drepe sin voldelige eksmann. Men nettstedet var en svindel, og hun ble arrestert.

Kort fortalt

  • En kvinne i Nevada betalte $ 5000 i Bitcoin på det mørke nettet for å ansette en hitman for å skyte mannen sin til livs, hevder rettsdokumenter.
  • Men nettstedet var en svindel, og mannen ble aldri myrdet.
  • Myndighetene arresterte kvinnen og anklaget henne denne uken.

En kvinne skal ha betalt for at eksmannen hennes ble myrdet ved hjelp av Bitcoin på en mørk markedsplass – men nettstedet viste seg å være en svindel, og myndighetene arresterte senere tiltalte.

Kristy Lynn Felkins, 36, fra Fallon, Nevada, betalte $ 5000 i Bitcoin via phoney-nettstedet, som ikke lenger er aktivt, og tenkte at hun kunne ansette en hitman, ifølge US District Court for Eastern District of California-dokumenter som ikke var forseglet denne uken.

Føderale etterforskere slo Felkins til da de fikk tips om nettstedet. De spores Bitcoin-transaksjonene hennes for å finne de belastende meldingene og arrestere Felkins.

Det påståtte drapsplottet startet i 2016, heter det i dokumentene. Felkins begynte å snakke med noen på nettstedet ved hjelp av Tor – en nettleser som brukes til å få tilgang til det mørke nettet. Nettstedet fortalte Felkins at for å skjule transaksjonen, måtte hun hvitvaske Bitcoin ved å handle den med forskjellige selgere på peer-to-peer Bitcoin-markedet, LocalBitcoins.com.

I følge dokumentene var Felkins skeptisk til svindelwebområdet – og spurte til og med på et tidspunkt: “Hvordan vet jeg at du ikke er FBI, de har evnen til å infisere enheten og spore dem tilbake til deres virkelige IP. Bare vær forsiktig. ”

Men Felkins fortsatte med transaksjonene og sendte 12 Bitcoins mellom 6. mars 2016 og 9. mars for å få eksmannen sin skutt utenfor arbeidsplassen sin, heter det i dokumentene.

Dokumentene hevder at Felkins til og med spurte om drapet kunne få en til å se ut som et „kritisering gått galt“ – selv om hun ble fortalt at dette ville kostet 4000 dollar mer, ba hun om å fortsette planen om å få eksmannen hennes skutt.

Svindelnettstedet spurte Felkins om årsakene til drapet. Hun skrev angivelig: «Denne mannen misbrukte meg mentalt, fysisk, seksuelt og følelsesmessig. Jeg løp, og så tok han barna mine fra meg. Han misbruker nå mine barn mentalt og truer deres fysiske velvære. Han er ganske slange- og mestermanipulator. ”

Nettstedet skal ha fortalt Felkins at mannen hennes ikke ble funnet på arbeidsplassen. Da hun ba om bevis for at de hadde funnet hvor han befant seg, sendte nettstedet et dodgy bilde av stedet, heter det i dokumentene.

Felkins sluttet å kommunisere med nettstedet – som nå legges ned – i april 2016. Myndighetene fikk vite om handlingen i 2019 og anklaget Felkins torsdag. Det mørke nettet har lenge vært brukt til ulovlige aktiviteter, som å kjøpe våpen og narkotika. Men myndighetene innhenter kriminelle som bruker nettverket.