Bitcoin bryter 2017 ATH, men blir avvist: Crypto Weekly Market Update

Å si at denne uken var interessant, ville være en underdrivelse. Det hadde litt av alt.

Fra begynnelsen, mot begynnelsen av uken, økte Bitcoin offisielt forbi 2017-høyden og registrerte en ny heltidshøyde, med en hastighet på nesten $ 20.000, men klarte egentlig ikke å øke forbi det punktet.

Som det alltid skjer med den primære kryptovalutaen, tok tingene naturligvis en snu for det stikk motsatte av det mange forventet. Prisen tok en bankende annonse falt til de lave $ 18.000 i løpet av få timer. Dette resulterte i likvidasjoner på rundt 800 millioner dollar på mindre enn 24 timer.

Oksene var imidlertid ikke ferdige. De snappet opp farten, og prisen begynte å komme seg. I skrivende stund handler Bitcoin rundt $ 19 000, og det er interessant å se hvor det vil ta herfra.

Andre steder var det ganske mange positive nyheter gjennom hele uken. Bare i går la lydstrømningsgiganten Spotify ut en jobbåpning som avslørte at den vurderer kryptovalutaer for betaling. Den fungerende valutakontrolløren i USA, Brian Brooks, sa at forbud mot krypto ikke er en del av landets planer, og beroliger at positive nyheter vil komme til slutten av Trumps periode.

Dessverre ga uken oss også noen dårlige nyheter. Som CryptoPotato rapporterte, avslørte en stor australsk børs ved et uhell over 270.000 kundemails i et alvorlig personvernbrudd. Dette er ikke første gang en hendelse av denne typen skjer som i slutten av 2019, BitMEX gikk gjennom noe lignende.

I alle fall forblir den generelle følelsen i samfunnet for positiv.

Faktisk avslørte en kryptovaluta-sentimentundersøkelse utført av Kraken at investorer mener at Bitcoin vil slå $ 36 000 i 2021. Vil det skje? Bare tiden vil vise.

  • Markedsdata
  • Markedsverdi: $ 562B | 24H Vol: 139B | BTC-dominans: 62,7%
  • BTC: $ 18,915 (+ 13,03%) | ETH: $ 587,46 (+ 16,13%) | XRP: $ 0,56 (+ 5,61%)

Audio Streaming Mogul Spotify vurderer kryptovaluta-betalinger. Den populære lydstrømmemogulen Spotify har lagt ut en jobbåpning som avslører sin intensjon om potensielt å innlemme bitcoin og andre kryptovalutaer som betalingsmiddel. Med dette følger Spotify en gruppe store selskaper som legger vekt på å implementere digitale eiendeler i deres økosystemer.

Bullish Indicator to Buy Bitcoin har blinket enda en gang etter 5 måneder. Den største bullish indikatoren har blinket grønt igjen etter fem måneder. Hash Bånd, som det er referert til, gikk foran BTCs samlinger til $ 10 500 i april og oppkjøringen til $ 12 500 i august. Det er interessant å se om det vil være riktig igjen, og om BTC vil produsere enda et steg, og tar det over $ 20.000.

Bitcoin kommer til Wall Street: Kryptoindekser skal lanseres i 2021 av S&P Dow Jones-indekser. I en annen nyhet om seriøs adopsjon av kryptovaluta, har den ledende indeksleverandøren S&P Dow Jones Indices avslørt et partnerskap med den kryptobaserte Lukka for å lansere kryptovalutaindekser som følger 550 av de ledende myntene.

Bitcoin-pris for å treffe $ 36 000 i 2021: Kraken Crypto Sentiment Survey. I følge en fersk sentimentundersøkelse utført av den populære kryptokursutvekslingen Kraken, tror et flertall av respondentene at Bitcoin vil slå $ 36 000 i 2021. Det samme tror også at Ether vil slå inn til en pris på rundt $ 1450.

Visa-partnere med sirkel for å integrere USDC for betalinger. Betalingsbehandlingsgiganten Visa har inngått et samarbeid med Circle med den hensikt å integrere USDC stablecoin i sitt nettverk av selgere. Rapporten delte også at 25 andre selskaper som er involvert i Visa’s Fast Track-program, vil bli inkludert i samarbeidet.

Australian Crypto Exchange eksponerer ved et uhell over 270.000 kundeemails. I det som virker som et annet alvorlig brudd på personvernet, har en australsk kryptovaluta-utveksling ved et uhell utsatt over 270.000 kunde-e-poster. Dette følger en annen feil av den typen som skjedde med BitMEX i slutten av 2019.

admin