Bitcoin Bullish Run opdrevet af positive følelser fra institutioner

Bitcoin-stigning i de seneste uger har været eksponentiel med den førende mønt, der pumpede fra $ 13.000 til $ 19.000 på mindre end to måneder. Denne hurtige prisstigning har gentaget lignende følelser med det bullish løb i 2018, men med en tydelig forskel „institutionel adoption“.

Institutioner, der akkumulerer Bitcoin i 2020
Finansielle institutioners akkumulering af Bitcoin er den mest bemærkelsesværdige tendens i 2020.

Dette antyder, at den førende mønt ses højt inden for den almindelige finansielle sektor. I de seneste måneder har Grayscale foretaget en massiv investering i kryptoaktiver på i alt omkring 10 mia. $. Microstrategy fulgte en lignende note med investeringsselskabet, der foretog to separate køb af Bitcoin til en værdi af over 220 millioner dollars.

Succesen med disse virksomheder, der ejer Bitcoin, har skabt et kapløb fra andre finansielle virksomheder om at have det førende kryptoaktiv. Den amerikanske bank JPMorgan afslørede i sin nylige rapport, at institutioner akkumulerer Bitcoin i et stærkere tempo i dette kvartal, end de var i 3. kvartal.

Rapporten foreslog, at institutionelle investorer betragter Bitcoin som en langsigtet investering. Med henvisning til den voksende størrelse af Grayscale Bitcoin Trust mener JPMorgan-analytikere, at mange institutionelle investorer er inde i fremtiden. Bortset fra institutionelle investorer har Bitcoin-detailindustrien også været vidne til rekordhøjde i efterspørgslen efter Bitcoin.

Adoption kunne føre til flere brugssager til Bitcoin

PayPal-administrerende direktør Dan Schulman er af den opfattelse, at den stigende anvendelse af Bitcoin vil skabe nye brugssager for mønten. På CNBC sagde Schulman, at Bitcoin vil gå ud over den nuværende købs- og holdbølge, der dikterer markedet.

„Jeg tror, at der vil være flere og flere brugssager for kryptokurver,“ der gør bitcoin mere bredt accepteret, mere stabil og sandsynligvis „mere værdifuld“ over tid, „sagde han.

Schulman mener også, at indførelsen af centralbankens digitale valutaer er uundgåelig, da centralbanker over hele verden tilpasser sig den voksende brug af kryptoaktiver. PayPal er blandt institutionerne til at hoppe på kryptotoget i 2020 med betalingsbehandlingsplatformen, der giver brugerne mulighed for at købe kryptovalutaer.

I øjeblikket er det kun brugere i USA, der kan bruge funktionerne, men PayPal planlægger at udvide dette til at dække flere lande inden 2021. Institutionens vedtagelse af Bitcoin er godt for kryptoindustrien, som typisk følger i retning af den førende mønt.