Her er hvad der skal til for at skubbe Bitcoins pris til $ 500.000

I løbet af det sidste år er institutionelle investeringer, hvad mange mener, førte til, at Bitcoins pris nåede nye ATH’er. Desuden fandt ny forskning, at aktivets prisstigninger ser ud til at være mindre drevet af hype og i stedet har fået mere tillid baseret på data fra 2017.

 „Bitcoin: Preparing for Institutions“

Blandt de mange konklusioner erklærede ARK Invest i sin „Bitcoin: Preparing for Institutions“ -rapport om, hvordan Bitcoin kunne nå nye ATH’er. Selv hvis alle S&P 500-virksomheder tildelte 1% af deres kontanter til Bitcoin, ville aktivets pris stige med ca. $ 40.000.

Institutionelle investorer har for nylig set Bitcoin som et redskab til at afdække inflationsrisici og et langsigtet alternativ til kontanter. Selv ARK vurderede, at det digitale aktiv ser ud til at vinde mere tillid, og at visse virksomheder endda „betragter det som kontanter på deres balance.“

Desuden påpegede CryptoQuant-administrerende direktør Ki Young Ju en udstrømning på 15.200 BTC ($ 500 millioner) ved Coinbase-udveksling. Han mente, at transaktionen viste, at enheder erhverver mere BTC.

Sådanne investorer kan også få adgang til Bitcoin på “sofistikerede måder”. Fra oktober sidste år nåede den åbne Bitcoin-interesse også en højeste tid på CME. Under hensyntagen til det daglige afkast på tværs af aktivklasser i løbet af de sidste 10 år foreslog ARK endvidere, at allokeringer til Bitcoin „skulle variere fra 2,55%, når volatilitet minimeres til 6,55%, når afkast maksimeres.“ ARK Invest-teamet skrev yderligere:

Baseret på ARKs simulerede porteføljetildelinger kan institutionelle allokeringer mellem 2,5% og 6,5% påvirke bitcoins pris med $ 200.000 til $ 500.000.

„En stor og nye gruppe af institutioner med“

Michael Bucella, generel partner i investeringsselskabet BlockTower Capital, talte for nylig om „en stor og nye gruppe af institutioner med“ enorm kapital „, der omfordeles til denne krypto. Han tilføjede:

… Og hvis du tænker på udbuds-efterspørgselsmodellen for en vare, falder udbudskurven over tid til effektivt nul, og efterspørgslen stiger eksponentielt.

Imidlertid har Bitcoin haft et ret ustabilt par uger med priser, der ikke helt styres af en bullish fortælling. På pressetiden var Bitcoin over $ 35.000 og havde groft set mere end 3% vandring i de sidste 24 timer. Den friske prishandling kunne have været et resultat af MicroStrategys ekstra køb af 295 BTC.

admin