Legendarische Investor Bill Miller blijft bullshit op Bitcoin

Miller Value Partners oprichter Bill Miller zei dat hij nog steeds bullish was op Bitcoin tijdens een recente aflevering van de FutureProof webcast die werd gedekt door Seeking Alpha.

Volgens de investeerder is Bitcoin nu het veiligste dat het ooit is geweest nu de prijs boven de $9.000 ligt:

Tegen de huidige prijs, met de hoge $9.000, denk ik dat het veel veiliger is dan waar het ooit eerder is geweest.

Van een waarnemer naar een gelovige

Miller, de hedgefondsveteraan die de voormalige CIO van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Legg Mason was, was een vroege Bitcoin-adoptiehouder die voor het eerst in crypto cash kwam toen BTC voor slechts $200 handel dreef.

Tijdens het gesprek van vandaag onthulde hij dat hij geen van zijn munten had verkocht waarvan de gemiddelde aankoopprijs $300 is.

In januari 2019 vertelde hij CNBC dat Bitcoin, als een ‚interessant technologisch experiment‚, ‚veel waard‚ zou kunnen zijn of tot nul zou kunnen dalen na de crash in december 2018 tot $3.100.

Nu lijkt hij de overgang te hebben gemaakt van een waarnemer naar een gelovige, die beweert dat hij optimistisch is over de toekomst van de leidende cryptocrisis.

Nadat hij zijn vijf procent Bitcoin-toewijzing heeft omgezet in 50 procent van het vermogen van zijn fonds, ziet hij nu geen reden meer waarom beleggingsadviseurs hun klanten niet zouden aanraden om ten minste één procent van hun nettowaarde in crypto te steken.

Turbo-goud

Ondertussen heeft Galaxy Digital CEO Mike Novogratz, die ook als panellid deelnam aan de webcast, Bitcoin ‚turbo-charged gold‘ genoemd.

Zoals gemeld door U.Today, beschouwt Novogratz goud en de digitale versie ervan als de ‚gemakkelijkste handelaars‘ te midden van schandalige gelddruk.

admin