Mike McGlone: ​​Bitcoin saavuttaa puoli miljardia tai epäonnistuu kokonaan

Viimeisimpien bitcoin- kaatumisten otsikoiden myötä monet analyytikot jakavat mielipiteitään sosiaalisessa mediassa ja siihen liittyvillä alustoilla yrittääkseen antaa kauppiaille ja salauksen harrastajille käsityksen siitä, mihin valuutta mahdollisesti menee tulevina viikkoina ja kuukausina.

Mike McGlone Bitcoinista: minne se menee?

Äskettäin Winklevoss Twins totesi, että bitcoin voi tulevaisuudessa saavuttaa 500 000 dollarin hinnan . He asettivat asiansa, ja se näyttää olevan erittäin vankka tapaus, kun otetaan huomioon Bloombergin analyytikko Mike McGlone samaa mieltä heidän kanssaan. Hän toteaa, että on erittäin mahdollista, että bitcoin voi mahdollisesti saavuttaa puolen miljoonan rajan joskus lähivuosien aikana … Joko se, tai se kaatuu liekkipalloon.

Tosiasia on, että bitcoin on tullut hyvin laskulliselle alueelle myöhään. Vain muutama päivä sitten valuutta nousi yli 12 000 dollarin vaihteluvälin toisen kerran tänä vuonna, ja aivan kuten ensimmäistä kertaa, piikki ei todellakaan kestänyt niin kauan . Lisäksi tätä piikkiä seuraa nyt raskas pudotussarja maailman ensimmäisenä kryptovaluuttana markkina-arvolla – pudotukset, jotka voivat lähettää sen unohdukseen.

Omaisuus käy tällä hetkellä kauppaa matalalla 10000 dollarin alueella, mikä tarkoittaa, että se menetti noin 2000 dollaria muutamassa päivässä. Luonnollisesti 500 000 dollaria näyttää hieman kaukaiselta kirjoitushetkellä, vaikka se ei tarkoita, että lukua on yhtäkkiä mahdotonta iskeä. Bitcoin Trader on kärsinyt näin aiemmin; se on laskenut laskusuuntaan, ja heti kun kaikki alkoivat menettää toivoa, se yhtäkkiä veti itsensä aukostaan ja tavoitteli tähtiä.

Epäilemättä bitcoin voisi tehdä sen uudelleen. Suuri kysymys on: „Milloin?“ Mike McGlone tarjosi kommenttinsa mielipiteestään yrittääkseen laatia joitain yksityiskohtia koskien Bitcoin-analyysiään. Äskettäisessä haastattelussa hän selittää:

Rajoitettu tarjonta kasvavaan kysyntään nähden on bitcoinin perusta, ja makrotaloudelliset perustelut tukevat sen marssia kohti kullan markkina-arvoa 500 000 dollarin hintaan joidenkin arvioiden mukaan. Tai se voi epäonnistua.

McGlone kiinnittää seuraajansa uuteen tutkimukseen, joka sijoittaa bitcoinin samalla tavalla kuin kulta. Ottaen huomioon, että valuutan tarjonta on rajallista, omaisuuden arvo todennäköisesti kasvaa, kun se harvenee ja lopulliset kolikot nostetaan. Monet ovat alkaneet nähdä sen arvovarastona tai „turvasatamana“.

Edelleen on vielä paljon

Hän on kuitenkin myös varma siitä, että bitcoin selviää tulevina vuosina, kun otetaan huomioon, että kasvavasta kilpailusta huolimatta bitcoin on aina onnistunut ylläpitämään yleistä markkina-arvoaan ja ylittänyt altcoin-serkkunsa. Hän toteaa:

1990-luvun internetbuumin jälkimainingeissa muutaman salauksen pitäisi selviytyä, mutta markkinahinnoilla ei ole juurikaan mahdollisuutta arvostaa, etenkin verrattuna vertailubitcoiniin.

admin